SEA DANCE FESTIVAL 2020

SEA DANCE FESTIVAL 2020

Plaža Buljarica, Budva

Name Price Quantity
PROMO FESTIVALSKA ULAZNICA

Booking fee: 15.00 HRK per ticket

210.00 HRK
Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na Sea Dance Festival zamjenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Sea Dance Festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamjeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije valjana.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA

Booking fee: 15.00 HRK per ticket

840.00 HRK
Ulaznicu ćete zamJeniti za narukvicu na Sea Dance Festival zamJenskim mJestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Sea Dance Festival po jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamJeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prIJe početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije valjana.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
ULAZNICA ZA KAMP

Booking fee: 15.00 HRK per ticket

210.00 HRK
Svoju ulaznicu ćete zamijeniti za kamp narukvicu. Kamp narukvice nisu valjane za ulazak na festival. Lokalna boravišna taksa nije uključena u cijenu kamp ulaznice (app 1,1 EUR po danu) i platit ćete je direktno na recepciji kampa.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

Sedmo izdanje Sea Dance festivala bit će održano od 28. do 30. kolovoza na jednoj od najljepših točaka na Jadranu, plaži Buljarica u Budvi.

Crnogorsku, ali i publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu u tirkiznoj uvali očekuje glazbeni događaj godine i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu.
Nizozemska superzvijezda i trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a Martin Garrix predvoditi će program ovogodišnjeg Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizualni spektakl kakav je publika do sada mogla vidjeti samo na najvećim svjetskim festivalima kao što su Tomorrowland, Coachela, EXIT, Ultra i drugi.

Koliko je Garrix svojom pojavom uzdrmao same temelje glazbene industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svjetski DJ u proteklom desetljeću, te činjenica da iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova! Vodeći svjetski izvođači poput Rihanne, Justin Biebera i Dua Lipe utrkuju se da surađuju sa njim, dok ga je čuveni magazin „Forbes" proglasio jednom od najuticajnijih svjetskih ličnosti ispod 30 godina.

Nakon što je Guetta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svijetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim spremio u suradnji sa EXIT timom.

Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali.